Carbonara.

P1170426

Carbonara
Creamy Bacon Carbonara

6-8 griežinėlių šoninės
500 ml riebios grietinėlės
druskos ir pipirų
2 kiaušinių
30 g Parmezano
750 g fettuccini/tagliatele ar spaghetti
smulkintų petražolių, pagal norą

Šoninę supjaustyti, paskrudinti.
Makaronus dėti į gerai pasūdytą vandenį virti.
Šoninei apskrudus supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais, pakaitinti, kol viskas sutirštės.
Kiaušinius išplakti su Parmezanu.
Makaronus nukošti, sudėti į grietinėlę, išmaišyti. Supilti kiaušinių masę ir dar kartą išmaišyti, kad kiaušiniai ant karštų makaronų suvirtų.
Patiekti apibarsčius petražolėm, sūriu.

Skonis: 10/10

Oh boy. Ir kaip aš be jos gyvenau?
Švelni grietinėlė, šoninė ir sūris. Įsivaizduokit, kaip gerai.

Carbonara.

2 komentarai “Carbonara.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s