Vištienos sriuba su kariu.

P1170392

Vištienos sriuba su kariu
Curry Chicken Soup

1 v. š alyvuogių aliejaus
700 g vištienos krūtinėlės su kaulu
1 a. š. kumino
1 a. š. cinamono
1/4 a. š. kvapiųjų pipirų
1/2 a. š. druskos
didelis svogūnas
5-6 česnako skiltelės, išspaustos
2 v. š. kario miltelių
1/2 a. š. tarkuoto imbiero
1/4 stiklinės medaus
4 stiklinės vištienos sultinio
1/2 stiklinės šviežios kalendros
2 laimai
druskos, kajeno pipirų

skrudintų ir sūdytų anakardžių
virtų ryžių

Sumaišyti kuminą, cinamoną, pipirus ir druską. Įtrinti vištieną. Apkepti įkaitintame aliejuje po 3-4 min iš kiekvienos pusės. Vištieną atidėti.
Į puodą, kuriame kepė vištieną, sudėti pjaustytus svogūnus, kepti 2-3 min. Sudėti česnaką, imbierą ir karį, pakepti vieną minutę, sudėti medų ir supilti sultinį. Įdėti vištieną ir viską užvirti.
Uždengti, virti ant nestiprios ugnies apie 30-40 min., kol vištiena bus paruošta.
Vištieną išimti, su šakute nuo kaulo nugramdyti mėsą, įmaišyti kalendrą ir laimų sultis, pagardinti druska ir pipirais, jei reikia.
Patiekti su ryžiais ir smulkintais riešutais.

Skonis: 9/10

Manau, kad medaus reikėjo dėti mažiau, arba iš viso apsieiti.
Išskyrus tai, viskas tvarkoj: vištiena švelni, patiekalas kvapnus ir švelniai besikandžiojantis (net galėtų ir truputėlį daugiau). Visiška komforto zona.

Reklama
Vištienos sriuba su kariu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s