Perlinių kruopų troškinys.

2013-10-30 11.46.01Perlinių kruopų troškinys
Barley Stew with Leeks

didesnio/ 2 mažų porų
druskos, pipirų
2 česnako skiltelių
apie 250 g grybų
2 1/4 a. š. smulkinto rozmarino
skardinės pomidorų savo sultyse
stiklinės perlinių kruopų
4 stiklinės daržovių sultinio
lapinio kopūsto?? (kale), naudojau špinatus

Aliejuje apkepti porus, pabarstyti druska, pipirais ir kepti apie 5 min. Sudėti smulkintus grybus, česnaką, rozmariną ir dar pakepti apie 7 min., kad grybai gerai apkeptų. Supilti pomidorus, pakaitinti apie 1 minutę, sudėti perlines kruopas, supilti sultinį ir lengvai virti apie 20 min., kol kruopos bus beveik paruoštos. Pagal pasirinkimą sudėkite špinatus arba lapinius kopūstus ir uždengus dar keletą minučių pavirti, kol kruopos bus pilnai išvirusios.

Skonis: 9.5/10

Perlinių kruopų fanai ir ne tik – dėmesio prašau. Kai kas įdomaus: sveikas, sotus ir labai skanus perlinių kruopų troškinys. Be to, lengvai ir greitai pagaminamas, o rezultatas – puikus. Nuo vaikystės esu jų atžvilgiu kiek prieštaringa, bet šiam troškiniui abejinga nelikau. Gali keliauti į pastovų meniu kaip atskiras patiekalas arba garnyras prie keptos vištienos.

Perlinių kruopų troškinys.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s