Aguoninis pyragas.

1

Aguoninis pyragas
Receptas

Skonis: 9.5/10

Kalėdų žvaigždė. Minkštas, grietinėle permirkęs, saldus ir aguoninis. Taip pat laikausi nuomonės, jog tai yra pyragas, o ne tortas, bet puikiai tinkamas ir iškilmingesnei progai, o labiausiai – Kalėdoms.
Labai saldus, todėl be arbatos ar kavos neišsiversit. Sotus, todėl daug irgi nesuvalgysit.

Grietinėlės virinimas gal ir yra kiek laiko atimantis procesas, bet jei paraleliškai gaminate dar keletą patiekalų – neprailgs.

2013-12-027

O taip pat:

Šaltalankių padažas
Receptas

Skonis: 9/10

Ne tai, ką ant duonos skrebučio teptum, bet prie paukštienos patiekalų dera puikiai. Kiek sumišau dėl recepto, nes nebuvau šimtu procentu įsitikinus, jog apelsinus reikėtų nulupti ir vandenį supilti (recepto eigoje nenurodyta). Apelsinus nulupau, vandenį supyliau, viriau ilgai, kol “pukšėti” pradėjo ir gavau gana tamsios spalvos šaltalankių padažą. Sprendžiant iš paveikslėlių – gal kiek persistengiau. Bet vistiek, prie vištienos tiko puikiai.

Chai ledai
Receptas

Skonis: 9.5/10

Jiems net vafliukus savus iškepiau. O ledai – kvapnūs, pieniniai, neperdėm saldūs ir Chai. Chai chai chai.

Aguoninis pyragas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s