Chai skonio sūrpyragiai.

dkjfhskjhfsd

Chai sūrpyragiai
Chai Cheesecake Tarts

330 g imbierinių sausainių
60 g maltų migdolų
130 g sviesto, tirpinto

Sausainius ir migdolus sudėti į smulkintuvą, sumalti. Supilti sviestą ir išmaišyti.
Masę paskirstyti į 8 x 8 cm skersmens, gilias, išimamu dugnu ir riebalais pateptas formeles. Suformuoti pagrindą ir sieneles. Dėti į šaldytuvą 30 min.

Kepant vieną sūrpyragį, galite naudoti 22-23 cm skersmens formą. Atsidaranti yra privalumas, bet galite bandyti ir mano atveju – į tartalečių formeles įkloti kepimo popierių/foliją.

500 g kreminio sūrio, kambario temperatūros
120 g grietinės
175 g rudojo cukraus
1 vanilės ankšties minkštimas
1/2 a. š. prieskonių mišinio meduoliams
1 1/2 a. š. cinamono + papildomai pabarstymui
1 a. š. malto imbiero
3 kiaušiniai

Kreminį sūrį ir grietinę plakti 3-4 min. iki vientisumo.
Sudėti cukrų, vanilę bei visus prieskonius, plakti dar apie 3-4 min., kol cukrus ištirps.
Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.

Orkaitė – 150C.
Masę padalinti į formeles ir kepti 15-20 min., kol lengvai sutvirtės. Ataušinti ir bent jau kelias valandas palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant lengvai pabarstyti cinamonu.

Skonis: 10/10

Vėsus, švelnus ir kreminis. Prieskoniai šildantys, saldumas neįkyrus. Labai labai.

Chai skonio sūrpyragiai.

2 komentarai “Chai skonio sūrpyragiai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s