Manų gnocchi.

ą

Manų gnocchi
Semolina Gnocchi

150 g manų kruopų
275 ml pieno
275 ml vandens
2 dideli kiaušiniai
tarkuoto muskato
apie 60 g tarkuoto Parmezano
50 g Gorgonzolos
50 g Ricottos
druskos, pipirų

Vandenį, pieną užvirti. Pagardinti 1 a. š. druskos, muskatu ir pipirais, suberti manus ir virti apie 4 min., kol košė gerokai sutirštės.
Įmaišyti kiaušinius ir 50 g Parmezano. Masę sudėti į plėvele išklotą stačiakampę formą ir išlyginti paviršių. Ataušinti, uždengti plėvele ir per naktį laikyti šaldytuve.
Orkaitė – 200C.
Manų masę tvarkingai perkelti ant stalviršiaus (turėtų būti sustingus) ir išpjauti norimos formos gnocchi. Galite naudoti sausainių formeles, galite tiesiog supjaustyti stačiakampiais. Sudėti į kepimo formą lengvai suplojant. Ant viršaus sudėti ricottą, trupintą gorgonzolą ir likusį Parmezaną. Kepti ant viršutinės lentynos apie 30 min., kol gnocchiai apskrus.

Skonis: 10/10

Kai pradėjau pjaustyti savąją manų košę net įdomu pasidarė kas galų gale išeis.
Orkaitė padarė stebuklą.
Apskrudę, švelnūs ir sūriniai. Dar truputukas čiobrelio pabaigai ir you’re in heaven.

Vieni labai gerai, bet galima kada ir apie kokį padažą pagalvot.

Manų gnocchi.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s