Prancūziškų ragelių pudingas.

O taip. Dar vienas ir labai geras. Labai.

image (4)

Prancūziškų ragelių pudingas su kokosų pienu ir abrikosais
Coconut pudding with croissants and peaches

 3 pastovėję kruasanai
gabalėlis sviesto
stiklinė kokosų pieno
stiklinė pieno
2 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
3 v. š. cukraus
1 a. š. vanilės ekstrakto
2 v. š. romo

konservuotų/šviežių vaisių*
migdolų drožlių

* su vaisiais žaiskite jau kaip norite. Naudokite konservuotus arba šviežius persikus/abrikosus. Pasirinkę miško uogas, manau, irgi nesuklysite.

Formą ištepkit sviestu, sudėkit ragelius.
Pieną išplakit su kiaušiniais, druska, cukrum, vanile ir romu. Mase užpilkit ragelius, lengvai spustelkit, kad rageliai panirtų į skystį ir palikite 20 min.
Orkaitė – 180C. Į tarpelius i prikaišiokite vaisių, uždenkite folija ir kepkite apie 25 min. Foliją nuimkite, apibarstykite migdolų drožlėmis ir dar kepkite apie 20 – 30 min.
Lengvai ataušinti ir mėgautis.

Skonis: 9.5/10

Drėgnas ir švelnus. Gal ant nuotaikos užtaikė, o gal ir objektyviai vertinant yra toks pat geras, kaip man atrodo.

Prancūziškų ragelių pudingas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s