Bazilikų ir citrinų makaronai.

P1190247

Bazilikų ir citrinų makaronai
Video

šviežių juostinių makaronų
alyvuogių aliejaus
citrinos žievelės ir sulčių
parmezano
baziliko
juodųjų pipirų

Pasūdytą vandenį užvirkite. Dėkite makaronus ir ant viršaus dėkite lėkštę (stenkitės labai nerizikuoti, kad vanduo neišbėgtų, pati viską padažą “šildžiau” ant jau gerokai įkaitusio, bet dar neverdančio vandens). Į lėkštę įpilkite aliejaus, įtarkuokite parmezano ir citrinos žievelės, pagardinkite citrinos sultimis. Užpilą lengvai pašildykite ir nuimkite nuo garų. Pagardinkite plėšytais bazilikais ir sudėkite al dente išvirusią pastą. Padarykite “tossy tossy shaky shaky”. Pagardinkite dar trintu parmezanu, šviežiai maltais juodais pipirais ir keliais mažais baziliko lapeliais.

Skonis: 9.5/10

Minimalistiška ir skoninga. Pastos niekas neužgožia, tik švelniai papildo citrinos ir bazilikų natos. Jaučiasi švara, jaučiuosi back to basics.

Bazilikų ir citrinų makaronai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s