Migdolai su kakava, cinamonu ir kajeno pipirais.

P1200493

Skrudinti migdolai su kakava, cinamonu ir kajeno pipirais
Cocoa, Cinnamon and Cayenne Covered Almonds

2 stiklinės migdolų
1/2 a. š. druskos
2 v. š. alyvuogių aliejaus
90 g juodojo šokolado
2 v. š. kakavos miltelių
1/2 v. š .cinamono
1/4 a. š. kajeno pipirų

Migdolus išmaišyti su aliejumi, paskrudinti iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Kol dar karšti, apibarstyti druska. Ataušinti.
Šokoladą ištirpinti, sudėti migdolus iš išmaišyti, kad migdolai pasidengtų tamsiu šokoladu.
Kakavą, cinamoną ir kajeno pipirus sumaišyti. Mišinį paskleisti ant plokščio stalviršio ir jame apvolioti migdolus.
Palikti nudžiūti.

Skonis: 9/10

Patiks tokiam lygyje, kaip kakavos pupeles kramtyti mėgstate – sophisticated pasirinkimas. Saldumo beveik nėra. Švelnus sūrumas, aštrumas ir tamsios kakavos prabanga.

Migdolai su kakava, cinamonu ir kajeno pipirais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s