Pasta.

Kartais man kyla mintis, prie receptų klasifikacijos priskirti ką nors panašaus į ‘genialu tai, kas paprasta’.

Ir vėl. Genialu tai, kas paprasta.

Į šalį galima padėti visus įmantrius produktus, pasilikti tik kelis pagrindinius ir sukurti. Sukurti tikrai dešimtuko vertus pietus.

Makaronai su kreminiu grybų padažu
Pasta with creamy mushroom sauce

makaronų
200 g pievagrybių ( pagiedautina rudųjų )
1/2 skiltelės česnako
mažas kuokštas petražolių
100 ml grietinėlės
druskos
baltųjų pipirų
sviesto/alyvuogių aliejaus

Makaronus išvirti.
Pievagrybius, česnaką ir petražoles sudėti į smulkintuvą ir susmulkinti ( beabejo, tai galite padaryti ir rankiniu būdu ).
Kepti pievagrybius aliejuje, kol visas skystis išgaruos ( kalbu apie skysčius, kurie išsiskiria, kepant pievagrybiams ).
Supilti grietinėlę, suberti druską ir pipirus. Kepti, kol pievagrybiai taps ‘kreminiai’. Sudėti ką tik išvirtus makaronus.
Patiekti vienus arba su sūriu.

Skonis: 10/10

Pagrinde jaučiasi makaronai su švelnia pievagrybių gaidele. Puikus duetas. Neapkrauna skonio receptorių papildomais kitais skoniais ar prieskoniais.
Genialu tai, kas paprasta.

Pasta.

3 komentarai “Pasta.

Parašykite komentarą