Pitos.

Ne tiek receptas, kiek tiesiog paprasta idėja.

Momentaliai, mažai picai + dar vienas pitos panaudojimas.

Taip taip, pitos duonelę naudoti kaip picos pagrindą, viską sudėti, ir vuolia, visai nedidelė, kokios tik pagiedaujate pica paruošta. Per 15-20 min.

Pati pasidariau ‘Margaritos’ tipo picą. Alyvuogių aliejus, pomidorai, truputis raudonėlio, mocarela ir bazilikai.

Pitos pica
Šaltinis

Pasiimkite pitą, sudėkite mėgstamus ingredientus, užbarstykite sūrio ir dėkite į iki 210C įkaitintą orkaitę maždaug 8-10 min.

Skonis: 8.5/10

Kaip greitai picai, tai taip.
Taip.
Kaip tradicinei picai, tai teikiu pirmenybę plonam ir traškiam pagrindui, nors jis ir užima laiko.
Šiuo atveju picos gaunasi mažytės, beabejo išvaizdžios, bet. Bet ten, kur įdaras pita nėra traški. Duona gerokai minkšta. Apskrunda tik iš kraštų, kur jokio papildomo įdaro nėra.

Pitos.

2 komentarai “Pitos.

  1. O ar ant grotelių kepei su folija ar blekoje 😉 ? Pastebėjau, kad kai kepama ant grotelių pica (tešlą ant folijos užkočioti) ji visad gerokai skanesnė būna, labiau iškyla ir po įdaru. Dabar kitaip naminės picos ir nebekepu.

Parašykite komentarą