Salotos su arbūzu ir feta.

  • Salotos su rūkyta žuvimi. Plius poras ir sūris. Neblogai, bet aš nuolat ieškau kažko įdomesnio.
  • Levandų limonadas. Kaip ir pataria, geriau šaldytuve laikyti stipresnės koncentracijos gėrimą (neskiedžiant juo šaltu vandeniu) ir maišyti su ledu bei mineraliniu. Levandos jaučiasi stipriai, bet maloniai, skonio atžvilgiu -citrinos dominuoja. Citrininis levandų saldus, gazuotas gėrimas. Džiaugiuosi, kad pabandžiau, bet turbūt nebekartosiu.
  • Datulių kokteilis. Itin maloniai nustebino. Bent jau kai suplaki ir geri iš karto. Mielai kartosiu.

Spėju, esu paskutinis žmogus pirmą kartą valgantis šias salotas. Internetas jomis prigrūstas, ne paslaptis, bet variacijų nėra itin daug.
Renkatės skirtingas salotas, galite gardinti įvairiomis sėklomis, ne tik mėtomis, bet ir bazilikais, naudoti įvairius aliejus, kai kurie įpjausto ir meliono.
Likau prie papraščiausio standartinio varianto.

Arbūzų ir fetos salotos
Watermelon and Feta Salad

Arugulos
Mėtos
Fetos
Arbūzo

Aliejaus
žiupsnelis druskos
citrinos sulčių

Arugulą sumaišyti su smulkintom mėtom, feta ir pjaustyto arbūzo gabalėliais.
Aliejų sumaišyti su druska ir citrinos sultimis. Užpilu pagardinti salotas, atsargiai išmaišyti ir patiekti.

Skonis: 8.5/10

Prisipažinsiu, tikėjausi bombos.
Skanu, nepaneigsi, bet ne bomba.

Salotos su arbūzu ir feta.

Vienas komentaras “Salotos su arbūzu ir feta.

Parašykite komentarą