Kepti ryžiai su imbierais ir kukurūzais.

Išskyrus tai, jog mėgstu gaminti, aš taip pat sėkmingai mėgstu ragauti ir kitų pagamintą maistą. Prieš metus, persikėlus iš mažo miestelio į sostinę, kepyklėlių, kavinių, užkandinių ir restoranų gausa tiesiog suko galvą. Ir po truputį, po truputį, tai ten, tai šen kyštelėdavau nosį.

Nesu maisto ekspertas ir vargiai apibūdinčiau tinkamo espresso skonį, bet kaip ir daugelis, žinau kas man yra skanu ir kas nelabai.
Hungry Parazyths būtent tam ir buvo pradėtas: papasakoti kaip stipriai džiugina užtiktas atsidaręs Piccolo Canopi, kad Bistro 18 turi skanią Creme Brulee, McCafe – neblogą kavą, o Marsas – tikrą burgerių burgerį.
Svetimos virtuvės maistą, kol kas, nukeliu ten, o pati grįžtu prie savosios.

P1170150

Kepti ryžiai su imbierais ir kukurūzais
Pietūs dėžutėje

žemės riešutų aliejaus
2 v. š. kapotų česnakų
2 v. š. kapoto imbiero
svogūnas, smulkintas
4 kiaušinių
500 g virtų ryžių
skardinė konservuotų kukurūzų
2 a. š. sezamų sėklų aliejaus
druskos, pipirų
4 v. š. sojų padažo
svogūnų laiškų

Aliejuje apkepti česnakus, imbierus ir svogūną. Supilti išplaktus kiaušinius, ir ant nedidelės ugnies, retkarčiais pamaišant, kepti, kol kiaušiniai sutvirtės.
Sudėti ryžius, konservuotus kukurūzus ir maišyti, kol viskas sušils. Pagal norą galite pagardinti druska, pipirais, sėzamų sėklų aliejumi ar sojų padažu.
Nuimti nuo ugnies, įmaišyti smulkintus svogūnų laiškus ir patiekti.

Skonis: 9/10

Sėkmingai.
Apibūdinti galiu tipiniu šūkiu: lengva, greita ir skanu.
Svogūnai, česnakai ir imbierai prideda aštrumo, kukurūzai – truputėlį saldumo, o ryžiai ir kiaušiniai – sotūs dalykai, kurie lengvai įsipaišo daug kur.

Kepti ryžiai su imbierais ir kukurūzais.

Vienas komentaras “Kepti ryžiai su imbierais ir kukurūzais.

Parašykite komentarą