Obuolių pyrago granita.

Kuo granita skiriasi nuo šerbeto?

Obuolių pyrago granita
Apple Pie Granita

3 stiklinės obuolių sulčių
1/2 stiklinės cukraus
1 1/2 valg. š. citrinos sulčių
1/2 arb. š. cinamono
didelis žiupsnis tarkuoto muskato
žiupsnelis prieskonių mišinio meduoliams ( allspice )

Viską sumaišyti prikaistuvyje. Kaitinti, kol cukrus ištirps – apie 3 min.
Supilti viską į indą, dėti į šaldiklį ir šaldyti, kol kraštais sušals, apie 1 h.
Šakute gramdyti ledukus nuo kraštų į centrą.
Šaldyti ir toliau, retkarčiais ištraukiant ir pamaišant.

Skonis: 9.5/10

Būtent prieskoniai ir duoda tą efektą, kad neva valgai obuolių pyrago granita.
Prisikabinti neturiu prie ko. Granita saldi, jokių pašalinių skonių, kurie trukdytų mėgautis obuolių ir cinamono saldumu.
Prieskoniai granitą padaro tik dar ypatingesnę. Todėl taip, taip ir taip.
Pats tas gaivintis karštą vasaros dieną.

Advertisements
Obuolių pyrago granita.

Vienas komentaras “Obuolių pyrago granita.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s